ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР (оферта)
на замовлення, купівлю-продаж і доставку товарів

Цей договір адресований Споживачам і є офіційною та публічною пропозицією Продавця, укласти Договір купівлі-продажу товарів дистанційним способом, тобто через Інтернет-магазин, надалі за текстом - "Договір", та розміщує Публічну оферту (пропозицію) на офіційному інтернет-сайті Продавця "novaniabarcelona.com.ua" (надалі - "Інтернет-сайт").
Моментом повного і безумовного прийняття Покупцем пропозиції Продавця (акцептом) укласти електронний договір купівлі-продажу товарів, вважається факт оплати Покупцем замовлення на умовах цього Договору, у строки та за цінами, вказаними на Інтернет-сайті Продавця.

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ
1.1 Публічна оферта (далі - "Оферта") - публічна пропозиція Продавця, адресована невизначеному колу осіб, щодо укладення з Продавцем договору купівлі-продажу Товару дистанційним способом на умовах, що містяться в цій Оферті.
1.2 Замовлення - належним чином оформлений запит (заявка) Покупця на придбання Товару, обраного на сайті інтернет-магазину "novaniabarcelona.com.ua" і його доставку за вказаною Покупцем адресою.
1.3 Замовлення Товару на сайті інтернет-магазину "novaniabarcelona.com.ua" - позиції, зазначені Покупцем з асортименту Товару, запропонованого до продажу, при оформленні заявки на придбання Товару на сайті інтернет-магазину.
1.4 Інтернет-магазин - інтернет-сайт, розташований в мережі інтернет за адресою novaniabarcelona.com.ua, де представлені Товари, що пропонуються Продавцем для придбання, а також викладено умови оплати і доставки Товарів Покупцям.
1.5. Особистий кабінет - персональний розділ Покупця на Сайті Продавця, доступ до якого має Покупець, в якому відображається його персональна інформація та історія створених ним Замовлень.
1.6. Покупець - Користувач, який розмістив Замовлення на Сайті Продавця.
1.7. Користувач - фізична особа, відвідувач Сайту, що приймає умови цього Договору і бажає оформити Замовлення на Сайті Продавця.
1.8. Відвідувач Сайту - особа, яка відвідала Сайт Продавця без мети розміщення Замовлення.
1.9 Споживач - фізична особа, яка купує товари для особистого використання.
1.10. Продавець - novaniabarcelona.com.ua, що діє на підставі Статуту.
1.11. Сайт - novaniabarcelona.com.ua
1.12. Товар - опублікований на Сайті Інтернет-магазину перелік Товарів, щодо яких зазначається ціна, назва та опис Товару. Також Товар може супроводжуватися його зображенням.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
2.1 Цей Договір є договором публічної оферти (відповідно до ст. 633, 641 і гл. 54 Цивільного кодексу України), його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа-підприємець).
2.2 У разі прийняття умов цього Договору, тобто публічної оферти Продавця, Споживач стає Покупцем.
2.3 Укладаючи Договір шляхом розміщення Замовлення Товару на Сайті Продавця, Покупець підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений і згоден з умовами Договору публічної оферти.
Покупець є фізичною особою, він дає дозвіл на обробку Продавцем своїх персональних даних з метою можливості виконання умов цього Договору. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього строку дії Договору, а також протягом необмеженого строку після закінчення його дії. Крім цього, укладенням цього Договору, Покупець підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України "Про захист персональних даних", про мету збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору. Покупець також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ і передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Покупця, не змінюючи при цьому мету обробки персональних даних. Обсяг прав Покупця, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних", йому відомий і зрозумілий.
Погоджуючись під час реєстрації на Сайті Інтернет-магазину на обробку персональних даних, Покупець автоматично погоджується на те, що його дані будуть внесені до програми 1С та інших програмних систем Продавця, які останній використовує у своїй діяльності, а також використовуватимуться для інформаційних розсилок відповідних повідомлень від Продавця на електронну пошту, телефон Покупця/Користувача, зокрема, повідомлення у програмі Viber.
2.4 Ці умови Договору публічної оферти можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку без повідомлення Користувача/Покупця. Нова редакція Договору набуває чинності з моменту її опублікування на Сайті, якщо інше не буде передбачено самим Договором.
2.5 Продавець надає Покупцеві на Сайті Інтернет-магазину повну і достовірну інформацію про Товар, включаючи інформацію про основні споживчі властивості Товару, місце виготовлення, країну-виробника Товару.

3. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ
3.1 Предметом цього Договору є надання можливості Користувачеві купувати для особистих, сімейних, домашніх та інших потреб, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності, Товари, представлені в каталозі Інтернет-магазину за адресою: novaniabarcelona.com.ua.
3.2 Даний Договір поширюється на всі види Товарів і послуг, представлених на Сайті, доки такі пропозиції з описом присутні в каталозі Інтернет-магазину.

4. РЕЄСТРАЦІЯ НА САЙТІ
4.1 Реєстрація на Сайті здійснюється за адресою novaniabarcelona.com.ua
4.2 Реєстрація на Сайті не є обов'язковою для оформлення Замовлення.
4.3 При реєстрації на Сайті Інтернет-магазину Продавця Покупець зобов'язаний вказати таку інформацію:
ім'я, прізвище Покупця або вказаної ним особи (одержувача);
адресу електронної пошти;
контактний телефон;
інформацію щодо доставки.
4.4 Продавець не несе відповідальності за точність і правильність інформації, що надається Користувачем при реєстрації. При цьому, Покупець несе повну відповідальність за надання невірних відомостей, що спричинило неможливість належного виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем.
4.5 Користувач зобов'язується не повідомляти третім особам логін і пароль, зазначені Користувачем при реєстрації. У разі виникнення у Користувача підозр щодо безпеки його логіна і пароля або можливості їх несанкціонованого використання третіми особами, Користувач зобов'язується негайно повідомити про це Продавця, надіславши відповідний електронний лист на novaniabarcelona.com.ua.
4.6 Спілкування Користувача/Покупця з представниками Продавця повинно будуватися на принципах загальноприйнятої моралі та комунікаційного етикету. Суворо заборонено використання нецензурних слів, лайки, образливих виразів, а також погроз і шантажу, незалежно від того, в якому вигляді і кому вони були адресовані.

5. ПОРЯДОК ОФОРМЛЕНИЯ ЗАКАЗА ТОВАРА
5.1. Заказ Товара осуществляется Покупателем через Оператора по телефону (котактные номера телефонов указаны на Сайте Интернет-магазина) или через сервис Сайта Интернет-магазина Продавца.
При оформлении Заказа через Оператора Покупатель обязуется предоставить информацию, указанную в п. 4.3 настоящей Оферты. Если Продавцу необходима дополнительная информация, он вправе запросить ее у Покупателя. В случае не предоставления необходимой информации Покупателем, Продавец не может оформить Заказ Покупателя.
При оформлении Заказа через Сайт Интернет-магазина Продавца после внесения всех данных на Сайте Продавца, с Покупателем связывается менеджер, ответственный за Заказ Покупателя, который предоставляет информацию об оформленном Заказе и предполагаемой дате его доставки Покупателю.
5.2. Наименование, количество, ассортимент, артикул, цена выбранного Покупателем Товара, общая стоимость Заказа указываются в корзине Покупателя при оформлении Заказа на сайте Интернет-магазина.
5.3. Продавец обеспечивает наличие на своем складе Товаров, представленных на Сайте. Сопровождающие Товар фотографии могут незначительно отличаться от фактического внешнего вида Товара, учитывая особенности цветовой передачи различных устройств, с помощью которых просматривается Сайт. Сопровождающие Товар описания/характеристики не претендуют на исчерпывающую информативность и могут содержать опечатки.
5.4. В случае отсутствия заказанных Покупателем Товаров на складе Продавца, последний вправе исключить указанный Товар из Заказа и/или аннулировать Заказ Покупателя, уведомив об этом Покупателя путем направления соответствующего электронного сообщения по адресу, указанному Покупателем при регистрации, либо иным способом на усмотрение Продавца.
5.5. В случае аннуляции полностью либо частично предоплаченного Заказа, стоимость аннулированного Товара возвращается Продавцом Покупателю способом, которым Товар был оплачен.
5.6. После оформления Заказа на Сайте Покупателю предоставляется информация о предполагаемой дате доставки Товара оговоренным во время оформления заказа способом. Оператор, обслуживающий данный Заказ, уточняет детали Заказа, согласовывает дату доставки, которая зависит от наличия заказанных Товаров на складе Продавца и времени, необходимого для обработки и доставки Заказа.
5.7. Принятие Покупателем условий настоящей Оферты осуществляется посредством внесения Покупателем соответствующих данных в регистрационную форму при регистрации на сайте Интернет-магазина или при оформлении Заказа через Оператора. После оформления Заказа через Оператора данные о Покупателе регистрируются в базе данных Продавца. Подтвердив Заказ выбранного Товара, Покупатель предоставляет Оператору необходимую информацию в порядке, предусмотренным данным Договором.

6. ЦІНА ТА ПОРЯДОК ОПЛАТИ
6.1 Ціна кожного окремого Товару визначається Продавцем і вказується на сайті Інтернет-магазину в каталозі Товарів. Ціна Замовлення визначається шляхом додавання ціни всіх включених у Замовлення Товарів і ціни доставки.
6.2 Ціна договору дорівнює ціні Замовлення. Сума замовлення може змінюватися залежно від ціни, кількості або номенклатури Товару.
Продавець має право в односторонньому порядку змінити ціну на будь-яку позицію Товару. У разі зміни ціни на замовлений Товар, Продавець зобов'язується протягом 1 (одного) робочого дня з моменту зміни ціни проінформувати Покупця про зміну ціни Товару. При цьому ціна на замовлений Покупцем Товар зміні не підлягає.
6.3 Покупець здійснює оплату Товару відповідно до Замовлення. Покупець самостійно обирає один з таких способів оплати:
- Оплата на картку ПриватБанку в розмірі 100% вартості замовлення;
- Оплата готівкою при отриманні продукції в магазині/пункті видачі (тільки в Харкові). Адреси магазинів-партнерів у м.Харкові. Motto-Beaute: пр. Московський, 11, тел. 057-731-52-38; ТРК Україна, пр. Тракторобудівників, 59/56, тел. 057-781-60-04; Ринок Барабашово, магазин TD-210, тел. 057-751-65-20. Супермаркет краси: вул. Полтавський шлях, 144 (біля входу метро Холодна Гора, з боку супермаркету Рост), тел. 057-781-60-03, вул. Малиновського, 7, тел. +38094-974-09-82);
- Оплата готівкою при отриманні кур'єром (у Харкові та Харківській області). Щоб процес оплати був максимально комфортним і швидким для обох сторін, будь ласка, підготуйте необхідну суму заздалегідь. Супровід та інформація за телефоном -
+38066-695-12-95;
- Оплата готівкою при отриманні післяплати у відділенні Нової Пошти або Укрпошти.
6.4 Оплата Послуг здійснюється в національній валюті України.
6.5 Зобов'язання Покупця з оплати Товару вважаються виконаними з моменту надходження Продавцю від Покупця грошових коштів.

7. ДОСТАВКА И ПЕРЕДАЧА ТОВАРА ПОКУПАТЕЛЮ
7.1. Продавец оказывает Покупателю услуги по доставке Товара одним из способов, указанных на сайте Интернет-магазина, а именно:
7.1.1 Доставка по Украине.
• Отправка Новой Почтой или Укрпочтой;
• При покупке от 2-х единиц любой продукции (или от 800 грн.), доставка по Украине — бесплатно;
• Никаких скрытых платежей, оплаты услуг транспортной компании, оплаты за перевод денег, комиссий и прочее! Вы оплачиваете только сумму вашего заказа;
• При заказе продукции с 9 до 12 – заказы отправляются в этот же день, если заказ поступил после 12 – отправка на следующий день. Отправка посылок с понедельника по пятницу. Заказы, поступившие в выходные и праздничные дни обрабатываются в первый рабочий день;
• После оформления заказа наш менеджер обязательно Вам перезвонит для уточнения деталей заказа. Если у Вас появятся вопросы, звоните менеджеру по телефону +38066-695-12-95;
• Вам пришлют (в viber) номер ТТН, по которому сможете отслеживать передвижение посылки на сайте Новой Почты (https://novaposhta.ua/ru/tracking) или Укрпочты (https://track.ukrposhta.ua/tracking_UA.html);
• Заказ прибудет в течении 1-3 дней при отправке Новой Почтой. При отправке Укрпочтой – доставка на протяжении 4-5 дней;
• ВНИМАНИЕ! Заказ хранится в отделении 5 дней, после чего отправляется обратно.
7.1.2. Самовывоз город Харьков.
• Вы можете оформить заказ на сайте или по телефону и забрать заказ в наиболее удобном магазине в Харькове. Адреса магазинов-партнеров в г.Харькове.
Motto-Beaute: пр. Московский, 11, тел. 057-731-52-38; ТРК Украина, пр. Тракторостроителей, 59/56, тел. 057-781-60-04; Рынок Барабашово, магазин TD-210, тел. 057-751-65-20.
Супермаркет краси: ул. Полтавский шлях, 144 (возле входа метро Холодная Гора, со стороны супермаркета Рост), тел. 057-781-60-03, ул. Малиновського, 7, тел. +38094-974-09-82);
При возникновении вопросов звоните менеджеру по телефону +38066-695-12-95
• Все детали заказа при самовывозе, оговариваются с менеджером, во время оформления заказа.
7.1.3. Курьерская доставка в городе Харьков и харьковской области.
• Курьерская доставка есть только в Харькове и области;
• Ежедневно с 13 до 18, кроме воскресенья;
• Заказ, оформленный до 12:00 доставим день в день. Заказ, оформленный после 12:00 — на следующий рабочий день;
• При покупке от 2-х единиц любой продукции (или 800 грн.), доставка по Харькову и области – бесплатно;
• Сопровождение и информация по телефону +38066-695-12-95.
7.1.4. Международная доставка.
• Отправка осуществляется Укрпочтой;
• Предоплата заказа в размере 100% стоимости продукции с учетом стоимости доставки.
7.2. Место доставки Товара и способ доставки Товара Покупатель указывает при оформлении Заказа на приобретение Товара.
7.3. Срок доставки Товара Покупателю состоит из срока обработки заказа и срока доставки.
7.4. Доставленный Товар передается Покупателю, а при отсутствии Покупателя — любому лицу, предъявившему документ, подтверждающий право получения Товара от имени Покупателя.
7.5. Стоимость Товара, указанной на сайте Интернет-магазина не включает в себя стоимость доставки Товара Покупателю. Стоимость доставки Товара Покупатель платит согласно действующим тарифам служб доставки (перевозчиков) непосредственно выбранной им службе доставки (перевозчику).
7.6. Продавец может указать ориентировочную стоимость доставки Товара в адрес Покупателя при обращении Покупателя с соответствующим запросом к Продавцу путем направления письма на электронную почту или при оформлении заказа через оператора интернет-магазина.
7.7. Обязательства Покупателя по оплате Товара считаются выполненными с момента поступления Продавцу средств на его счет.
7.8. При получении товара Покупатель должен в присутствии представителя службы доставки (перевозчика) проверить соответствие Товара качественным и количественным характеристикам (наименование товара, количество, комплектность, срок годности).
7.9. Покупатель или его представитель при приеме Товара подтверждает своей подписью в товарном чеке / или заказе / или транспортной накладной на доставку товаров, что не имеет претензий к количеству товара, внешнему виду и комплектности товара.
7.10. Право собственности и риск случайной гибели или повреждения Товара переходит к Покупателю или его представителя с момента получения Товара Покупателем в городе поставки Товара при самостоятельной доставки Товара от Продавца, или во время передачи Продавцом товара службе доставки (перевозчику) выбранной Покупателем.

8. ПРАВА ТА ЗОБОВ'ЯЗАННЯ СТОРІН
8.1 Продавець зобов'язаний:
8.1.1 Передати Покупцеві товар відповідно до умов цього Договору та замовлення Покупця.
8.1.2 Не розголошувати будь-яку приватну інформацію про Покупця та не надавати доступ до цієї інформації третім особам, за винятком випадків, передбачених законодавством та при виконанні Замовлення Покупця.
8.2 Продавець має право:
8.2.1 Змінювати умови цього Договору, а також ціни на товари та послуги в односторонньому порядку, розміщуючи їх на сайті Інтернет-магазину. Усі зміни набувають чинності з моменту їх опублікування.
8.3 Покупець зобов'язується:
8.3.1 До моменту укладення Договору ознайомитися зі змістом Договору, умовами Договору та цінами, запропонованими Продавцем на сайті Інтернет-магазину.
8.3.2 На виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем останній повинен повідомити всі необхідні дані, що однозначно ідентифікують його як Покупця, і достатні для доставки Покупцеві замовленого товару.

9. ПОВЕРНЕННЯ ТА ОБМІН ТОВАРУ
9.1 Умови повернення Товару здійснюються відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів" та Переліку товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню), затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 19.03.1994 № 172, відповідно до загальних положень яких поверненню та обміну парфюмерно-косметичні засоби не підлягають.
9.2 Виняток становить Товар, упаковка якого пошкоджена на момент придбання, Товар, який не повністю укомплектований (наприклад, відсутній пензлик), Товар, частина якого зламана або пошкоджена (наприклад, зламаний дозатор), а також помилково надісланий Товар, який не відповідає Замовленню, оформленому Покупцем.
9.3 Обмін і повернення Товару, що має зазначені вище недоліки, здійснюється тільки за умови, що він не використовувався Покупцем. Звернення щодо обміну косметичних засобів, які використовувалися, Продавцем не розглядаються.
9.4 Обмін і повернення Товару із зазначеними вище недоліками здійснюється в терміни, встановлені чинним законодавством України, а також з урахуванням правил доставки кур'єрських служб.
9.5 Повернення та обмін Товару здійснюється у той самий спосіб, у який його було поставлено та/або отримано.
9.6 Звернення Покупців розглядаються тільки за умови надання разом з Товаром, що має відповідні недоліки, зазначені в даному Договорі, документів, що підтверджують факт придбання Товару у Продавця, у тому числі, чек із зазначенням артикулу, кількості, вартості кожного Товару із Замовлення, а також загальної вартості Замовлення.
9.7 Відсутність документів, що підтверджують придбання Товару у Продавця, є підставою для відмови в задоволенні звернення про обмін товару.

10. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ
10.1 Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов цього договору в порядку, передбаченому цим договором та чинним законодавством України.
10.2 Продавець не несе відповідальності за:
змінений виробником зовнішній вигляд Товару;
- за незначну невідповідність колірної гами товару, що може відрізнятися від оригіналу товару виключно через різну колірну передачу моніторів персональних комп'ютерів окремих моделей та інших пристроїв;
- за зміст і правдивість інформації, що надається Покупцем при оформленні замовлення;
- за затримку і перебої в наданні Послуг (обробці замовлення і доставці товару), які відбуваються з причин, що знаходяться поза сферою його контролю;
за протиправні незаконні дії, здійснені Покупцем за допомогою даного доступу до мережі Інтернет;
- за передачу Покупцем своїх мережевих ідентифікаторів - IP, MAC-адреси, логіна і пароля третім особам;
10.3 Покупець, використовуючи наданий йому доступ до мережі Інтернет, самостійно несе відповідальність за шкоду, заподіяну його діями (особисто, навіть якщо під його логіном перебувала інша особа) особам або їхньому майну, юридичним особам, державі або моральним принципам.
10.4 У разі настання обставин непереборної сили, сторони звільняються від виконання умов цього договору. Під обставинами непереборної сили для цілей цього договору розуміються події, що мають надзвичайний, непередбачуваний характер, які виключають або об'єктивно заважають виконанню цього договору, настання яких Сторони не могли передбачити і запобігти розумними способами.
10.5 Сторони докладають максимум зусиль для вирішення будь-яких розбіжностей виключно шляхом переговорів.

11. ДОДАТКОВІ УМОВИ
11.1 Інтернет-магазин Продавця і сервіси, що надаються, можуть тимчасово частково або повністю недоступні через проведення профілактичних або інших робіт або з будь-яких інших причин технічного характеру. Технічна служба Продавця має право періодично проводити необхідні профілактичні або інші роботи з попереднім повідомленням Покупців або без такого.
11.2 До відносин між Користувачем/Покупцем і Продавцем застосовуються положення законодавства України.
11.3 Сторони докладають максимальних зусиль з метою усунення розбіжностей, що виникають, виключно шляхом переговорів. При не досягненні угоди спір буде переданий на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства України.
11.4 У разі форс-мажорних обставин, документально підтверджених відповідними органами, сторони звільняються від виконання цього договору.
11.5 Визнання судом недійсності будь-якого положення цієї Угоди не тягне за собою недійсність інших положень.

12. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ
12.1 Електронний договір вважається укладеним з моменту отримання особою, яка направила пропозицію укласти такий договір, відповіді про прийняття цієї пропозиції в порядку, визначеному частиною шостою статті 11 Закону України "Про електронну комерцію".
12.2 До закінчення терміну дії цей Договір може бути розірваний за взаємною згодою сторін до моменту фактичної доставки товару, шляхом повернення грошових коштів.
12.3 Сторони мають право розірвати цей договір в односторонньому порядку, у разі невиконання однією зі сторін умов цього Договору та у випадках передбачених чинним законодавством України.

X